PRAZNOVANJE 45 LET SAMOSTOJNEGA DELOVANJA VRTCA MORJE LUCIJA

PRAZNOVANJE 45 LET SAMOSTOJNEGA DELOVANJA VRTCA MORJE LUCIJA

 

Kljub epidemiji Covid -19 smo se odločili, da izvedemo praznovanje 45 let samostojnega obstoja našega vrtca, seveda ob upoštevanju vseh varnostnih priporočil NIJZ-ja.

Priprave na ta veličastni dogodek so se odvijale čez ves mesec junij preko igre in različnih ustvarjalnih dejavnosti, v katere so bili otroci aktivno udeleženi. Z otroki drugega starostnega obdobja smo izvedli ex-tempore na temo »NAŠ VRTEC«, likovne izdelke pa izobesili pred vhodom posameznih traktov vrtca. V sklopu praznovanja 45 let samostojnega delovanja vrtca se je odvil tudi dogodek,  imenovan »SLADOLEDARNA«, kjer smo otrokom pripravili nepozabno presenečenje. Skupaj z otroki smo namreč izdelali sceno za gledališko predstavo »KLOVNI GREDO NA DOPUST«, ki so nam jo odigrale naše vzgojiteljice  iz lutkovno-gledališke skupine »Dobra volja je najbolja«. Predstava je bila šaljiva, zabavna in interaktivna, saj je preko pantomime, neverbalne komunikacije in mimike spodbujala otroke, da se vanjo vključijo. Otroci so bili navdušeni, saj so jih klovni popeljali v poletno dogodivščino polno norčij, smeha in miselnih ugank.

Po predstavi so se otroci posladkali s sladoledom, s čimer se je praznovanje »rojstnega dne« našega vrtca tudi zaključilo.

 

Vse najboljše, VRTEC MORJE LUCIJA, za 45 let pristnih objemov, ljubezni in dogodivščin!

HIP-HIP-HURA!

 

Vzgojiteljica Irena Kozlovič Ban

 Nazaj na novice