OBISKALE SO NAS UPOKOJENE NEKDANJE SODELAVKE

Že četrtič so se odzvale vabilu upokojene nekdanje sodelavke in nas obiskale v vrtcu.

Srečanje jim zelo veliko pomeni saj je za mnoge to edina možnost, da se en krat v letu vidijo, objamejo, poklepetajo in obujajo spomine.

Tudi nam zaposlenim, ki smo do pred kratkim ali nekateri tudi pred tridesetimi leti, z njimi delali., tako srečanje veliko pomeni. Na dan privrejo čustva, spominjamo se skupnih delovnih ur, izletov in druženj.

Vedno jim pripravimo nastop otrok, ki jih zelo razveseli in razvedri. Razigrane ugotavljajo, da so otroci zmeraj »isti«, nasmejani, pridni, veseli in nekaj najlepšega.

Dopoldan nam ob slano – sladki pogostitvi, ki jo pripravijo kuharice, vedno prehitro a zelo lepo mine.

Ugotovili smo, da se spominjamo samo lepih stvari, da je vrtec kakovosten, dobro predstavljen v lokalni skupnosti in po Sloveniji ter mednarodno.

Povedale so tudi, da jih veseli, da nadaljujemo z otroškim zborom, folkloro, nastopi, predstavitvami dobre prakse drugim vrtcem. O vrtcu slišijo same lepe stvari, zato so na nas ponosne. Še naprej nas bodo podpirale in nam stale ob strani.

Zahvalila sem se jim, za znanje, delovne navade, vrednote, ki so nam jih dale ter obljubila, da jih bomo z veseljem in ponosno prenašale na mlajše rodove naprej.

 

Leonora Drgan, mag.prof.zg.učenja

 

 

 Nazaj na novice